Vakantiehuis Oliveira T1

Vrijstaand vakantiehuisje in de Alentejo –  Vakantiehuisje Oliveira

Monte Horizonte is een unieke plek waar ruimte, rust en respect voor natuur en voor elkaar centraal staan. Om dit gevoel te blijven garanderen zijn kinderen onder de 16 jaar vanaf 1 januari 2019 helaas niet meer welkom.

Het vakantiehuisje beschikt over circa 2000 m2 privé bos en tuin. In de woonkamer staat een gaskachel voor eventuele verwarming in de wintermaanden. Voor de koudere maanden november tot en met maart rekenen wij 35 euro per week voor het hout voor de houtkachel. Indien er in een andere periode behoefte is aan houtverwarming dan bedragen de kosten daarvan 5 euro per dag.

Casa Oliveira Adults OnlyZwembad Monte Horizonte Casa OliveiraCasa Oliveira Adults OnlyCasa Oliveira Adults Only SlaapkamerCasa Olivera Adults Only WoonkamerCasa Oliveira Adults OnlyCasa Olivera Adults Only WoonkamerCasa Oliveira Adults Only SlaapkamerCasa Olivera Adults Only TerrasCasa Oliveira Adults OnlyCasa Olivera Adults Only WoonkamerCasa Olivera Adults Only KeukenCasa Oliveira Adults OnlyCasa Oliveira Adults Only BadkamerCasa Olivera Adults Only Terras

Dit vrijstaande vakantiehuisje bestaat uit een woonkamer met open keuken. De ruime slaapkamer heeft twee een-persoons bedden en er is een royale badkamer.

Het overdekte terras geeft volledige privacy ten opzichte van de andere huizen op ons terrein.

Bedlinnen wordt 1 keer per week verschoont, handdoeken tweemaal per week.

Er is een t.v. met satellietaansluiting aanwezig, welke div. buitenlandse stations en BVN (nederlandstalige zender) ontvangt.

Elke 3 huizen delen een grote BBQ die centraal is gelegen tussen de huizen.

Tegen een kleine vergoeding kan vers brood elke ochtend aan uw deur worden geleverd, behalve op zon-en feestdagen.

In het vakantiehuisje is ook een documentatiemap aanwezig, met daarin diverse folders van de plaatselijke bezienswaardigheden.

Het zwembad is voor gemeenschappelijk gebruik voor de huurders van onze vakantiewoningen.

Het grote terras om het zwembad heeft prachtige uitzichten.

Prijslijst 2019 inclusief BTW:

Prijs voor 2 personen per week in de periode van 01.01 – 17.02:
490 €
18.02 – 31.03:
590€
01.04 – 31.05:
690 €
01.06 – 07.07:
590€
08.07 – 31.08:
790 €
01.09 – 31.10:
690 €
01.11 – 31.12:
490 €


Voor een reservering kies de begindatum van uw vakantie in de kalender hieronder en vul het formulier in. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

Vakantie in Portugal, vakantiehuisje bij Nederlanders voor rust, zon, natuur, zon en strand.