Vakantiewoning Passaro T2

Vakantiewoning Pássaro – Vakantie in de Alentejo, Zon, Zee en Strand in Portugal. Te huur tegen gereduceerd tarief voor 2 of 3 personen.

Monte Horizonte is een unieke plek waar ruimte, rust en respect voor natuur en voor elkaar centraal staan. Om dit gevoel te blijven garanderen zijn kinderen onder de 6 jaar vanaf 1 januari 2019 helaas niet meer welkom.

Voor een reservering kies de begindatum van uw vakantie in de kalender hieronder en vul het formulier in.

Deze geschakelde vakantiewoning heeft het terras aan de zuid-oost kant van de woning en is geschakeld met Casa Borboleta. Deze vakantiewoning ligt vlakbij het zwembad en bestaat uit een woonkamer, 2 twee-persoons slaapkamers, een open keuken met diverse apparatuur, zoals o.a. een gaskookplaat en koelkast. De badkamer bestaat uit een toilet, vaste wastafel, bidet en douche. In de woonkamer staat een houtkachel voor eventuele verwarming in de wintermaanden. Voor de koudere maanden november tot en met maart rekenen wij 35 euro per week voor het hout voor de houtkachel. Indien er in een andere periode behoefte is aan houtverwarming dan bedragen de kosten daarvan 5 euro per dag.

Portugal Vakantie Monte Horizonte Casa PassaroMonte Horizonte Zwembad Vakantie in de Alentejo regio van PortugalPortugal Vakantie Monte Horizonte Casa PassaroPortugal Vakantie Monte Horizonte Casa PassaroPortugal Vakantie Monte Horizonte Casa PassaroPortugal Vakantie Monte Horizonte Casa PassaroPortugal Vakantie Monte Horizonte Casa PassaroPortugal Vakantie Monte Horizonte Casa PassaroPortugal Vakantie Monte Horizonte Casa PassaroMonte Horizonte Zwembad Vakantie in de Alentejo regio van PortugalStrand- en Zwembad handdoekenPortugal Vakantie Monte Horizonte Casa PassaroPortugal Vakantie Monte Horizonte Casa PassaroPortugal Vakantie Monte Horizonte Casa PassaroPortugal Vakantie Monte Horizonte Casa PassaroZwembad Monte Horizonte Vakantie in PortugalPortugal Vakantie Monte Horizonte Casa Passaro

Er is een t.v. met satellietaansluiting aanwezig, welke div. buitenlandse stations zoals CNN ontvangt. Verder staat er in de woonkamer een eettafel met stoelen, een salontafel met stoelen en een bank .

In 1 slaapkamer staat een dubbelbed (1,60 x 2,00) en in de andere slaapkamer 2 éénpersoonsbedden, beide slaapkamers met beddengoed. Bedlinnen wordt 1 keer per week verschoond, handdoeken tweemaal per week.

Tegen een meerprijs kan het ontbijt elke ochtend aan uw deur worden geleverd.

Uw boeking is inclusief:
• Schoon beddengoed éénmaal per week.
• Schone handdoeken en keukenlinnen twee keer per week.
• Strand- en zwembadhanddoeken (1,4 x 1,9 meter)
• Onbeperkt koffie en thee
• Toiletpapier
• Zeep en shampoo
• Olijfolie en azijn
• Zout en peper
Strand- en Zwembad handdoeken
Strand- en Zwembad handdoeken
Overzichtskaart Monte Horizonte Landelijk Toerisme in de Alentejo regio van Portugal
Overzichtskaart Monte Horizonte

Vakantie in Portugal, vakantiewoning voor 2 tot 5 personen bij Nederlanders voor rust, zon, natuur, zon en strand.