Vakantiewoning Passaro T2

Adults Only / Alleen Volwassenen

Vakantiewoning Pássaro – Vakantie in de Alentejo, Zon, Zee en Strand in Portugal

Of je nu zelf kinderen hebt of niet: sommige vakanties zijn nóg fijner zonder kinderen in de buurt. Zo heb je, samen met je partner, vrienden of familie alle rust en ruimte om optimaal te ontspannen en te doen wat je écht wilt.

Deze geschakelde vakantiewoning heeft het terras aan de zuid-oost kant van de woning en is geschakeld met Casa Borboleta. Deze vakantiewoning ligt vlakbij het zwembad en bestaat uit een woonkamer, 2 twee-persoons slaapkamers, een open keuken met diverse apparatuur, zoals o.a. een gaskookplaat en koelkast. De badkamer bestaat uit een toilet, vaste wastafel, bidet en douche. In de woonkamer staat een houtkachel voor eventuele verwarming in de wintermaanden.

Casa Passaro Adults OnlyZwembad Monte Horizonte Casa PassaroCasa Passaro Adults Only SlaapkamerCasa Passaro Adults Only WoonkamerCasa Passaro Adults Only SlaapkamerCasa Passaro Adults Only KeukenCasa Passaro Adults Only WoonkamerCasa Passaro Adults Only TerrasCasa Passaro Adults Only KeukenCasa Passaro Adults Only BadkamerCasa Passaro Adults Only Terras

Er is een t.v. met satellietaansluiting aanwezig, welke div. buitenlandse stations en BVN (nederlandstalige zender) ontvangt. Verder staat er in de woonkamer een eettafel met stoelen, een salontafel met stoelen en een bank .

In 1 slaapkamer staat een dubbelbed (1,60 x 2,00) en in de andere slaapkamer 2 éénpersoonsbedden, beide slaapkamers met beddengoed. Bedlinnen wordt 1 keer per week verschoond, handdoeken tweemaal per week.

Elke 3 huizen delen een grote BBQ die centraal is gelegen tussen de huizen.

Tegen een kleine vergoeding kan vers brood elke ochtend aan uw deur worden geleverd, behalve op zon-en feestdagen.

In de vakantiewoning is ook een documentatiemap aanwezig, met daarin diverse folders van de plaatselijke bezienswaardigheden, Alentejo en Portugal.

Prijslijst inclusief BTW 01.01 – 17.02 18.02 – 31.03 01.04 – 31.05 01.06 – 07.07 08.07 – 31.08 01.09 – 31.10 01.11 – 31.12
Prijs voor 4 personen per week 690 790 990 890 1.190 890 690

Slaapbank: 175 euro per week (max. 2 personen).

Voor een reservering kies de begindatum van uw vakantie in de kalender hieronder en vul het formulier in. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

Vakantie in Portugal, vakantiewoning voor 4 tot 6 personen bij Nederlanders voor rust, zon, natuur, zon en strand.