Informatie over Monte Horizonte

Portugal Vakantie Covid-19/Corona Massatoerisme of privacy?

Ondanks de ellende die het Coronavirus veroorzaakt, willen we wel graag weer op vakantie. Het hangt er natuurlijk allemaal van af hoe dit virus zich ontwikkelt, maar op een zeker moment zal zelfs de nieuwe 1,5 meter samenleving min of meer normaal worden!

Maar, wil je dan echt naar een groot hotel met honderden gasten? Of naar de Algarve, tussen het massatoerisme? Of geeft het dan extra rust om te kiezen voor een plek met maar een paar mensen in de buurt en veel ruimte? Een plek waar je je eigen privéhuis midden in de natuur hebt en waar je naaste buur zijn huis op minimaal 40 meter afstand heeft?

Waar het ontbijt op het door jouw gewenste tijdstip naar je eigen privéterras wordt gebracht zonder dat je zelfs maar je bed hoeft uit te komen!
Waar je vrij rond kanlopen, lege stranden kan bezoeken en genieten van een perfect klimaat.

Waar je, als je dat wilt, zelf je maaltijden bereidt in je eigen keuken, om dan op je eigen terras, onder het genot van een heerlijk lokaal wijntje, in alle rust te genieten van de maaltijd. Onder de sterren met alleen de geluiden van de natuur om je heen.

Je bent welkom op Monte Horizonte! Monte Horizonte ligt in de regio Alentejo tussen Lissabon en de Algarve. Door de korte afstand van de Atlantische oceaan heerst hier een gematigd klimaat. Zonder de verschroeiende zomers van het binnenland van Portugal en Spanje.

Vanaf de luchthavens van Lissabon of Faro rij je een andere wereld in, de wereld van Monte Horizonte. Zonder massatoerisme en waarschijnlijk een van de veiligste en meest ontspannen plekken om van je vakantie te genieten.

Hieronder vind je een plattegrond van de indeling van ons landgoed en zoals je ziet hebben wij alle ruimte. Monte Horizonte heeft een maximale capaciteit van 19 gasten op een terrein van 20 hectare! Hier loop je geen andere mensen tegen het lijf!

De historische stad Santiago do Cacém ligt op slechts 5 kilometer, hier kunt je terecht voor alle boodschappen. Lege stranden liggen op een afstand van slechts 15 – 20 kilometer en files moeten hier nog worden uitgevonden.

Als wij moesten kiezen, zou het een heel eenvoudige keuze zijn….

Wil je boeken, klik dan op de volgende link om te zien hoe je dit volledig risicoloos doet.

Coronavirus Portugal Vakantie boeken zonder risico

Overzichtskaart Monte Horizonte Landelijk Toerisme in de Alentejo regio van Portugal
Overzichtskaart Monte Horizonte

Monte Horizonte Vakantie Portugal Clean & Safe
Monte Horizonte Vakantie Portugal Clean & Safe

About admin