Vakantiewoning Borboleta T2

Vakantiewoning Borboleta – Eco resort in de Alentejo regio van Portugal.

Monte Horizonte is een unieke plek waar ruimte, rust en respect voor natuur en voor elkaar centraal staan. Om dit gevoel te blijven garanderen zijn kinderen onder de 6 jaar vanaf 1 januari 2019 helaas niet meer welkom.

Voor een reservering kies de begindatum van uw vakantie in de kalender hieronder en vul het formulier in.

Deze geschakelde vakantiewoning heeft het terras aan de zuid-west kant van de woning en is geschakeld met Casa Pássaro. Deze vakantiewoning ligt vlakbij het zwembad en bestaat uit een woonkamer, 2 twee-persoons slaapkamers, een open keuken met diverse apparatuur, zoals o.a. een gaskookplaat en koelkast. De badkamer bestaat uit een toilet, vaste wastafel en douche. In de woonkamer staat een houtkachel voor eventuele verwarming in de wintermaanden. Voor de koudere maanden november tot en met maart rekenen wij 35 euro per week voor het hout voor de houtkachel. Indien er in een andere periode behoefte is aan houtverwarming dan bedragen de kosten daarvan 5 euro per dag.

Portugal Vakantie Monte Horizonte Casa Borboleta Adults OnlyPortugal Vakantie Monte Horizonte Casa Borboleta Adults OnlyMonte Horizonte Zwembad Vakantie in de Alentejo regio van PortugalPortugal Vakantie Monte Horizonte Casa BorboletaPortugal Vakantie Monte Horizonte Casa Borboleta WoonkamerPortugal Vakantie Monte Horizonte Casa Borboleta SlaapkamerPortugal Vakantie Monte Horizonte Casa Borboleta SlaapkamerCasa Borboleta Terras Monte Horizonte Vakantie PortugalZwembad Monte Horizonte Vakantie in PortugalStrand- en Zwembad handdoekenPortugal Vakantie Monte Horizonte Casa Borboleta WoonkamerPortugal Vakantie Monte Horizonte Casa Borboleta BadkamerMonte Horizonte Zwembad Vakantie in de Alentejo regio van PortugalPortugal Vakantie Monte Horizonte Casa BorboletaPortugal Vakantie Monte Horizonte Casa Borboleta Keuken

Er is een t.v. met satellietaansluiting aanwezig, welke div. buitenlandse stations zoals CNN ontvangt.

Verder staat er in de woonkamer een eettafel met stoelen, een salontafel met stoelen en een bank. 

In 1 slaapkamer staat een dubbelbed (1,60 x 2,00) en in de andere slaapkamer 2 éénpersoonsbedden, beide slaapkamers met beddengoed. Bedlinnen wordt 1 keer per week verschoond, handdoeken tweemaal per week.

Tegen een meerprijs kan het ontbijt elke ochtend aan uw deur worden geleverd.

In de vakantiewoning is ook een documentatiemap aanwezig, met daarin diverse folders van de plaatselijke bezienswaardigheden.

Uw boeking is inclusief:
• Schoon beddengoed éénmaal per week.
• Schone handdoeken en keukenlinnen twee keer per week.
• Strand- en zwembadhanddoeken (1,4 x 1,9 meter)
• Onbeperkt koffie en thee
• Toiletpapier
• Zeep en shampoo
• Olijfolie en azijn
• Zout en peper
Strand- en Zwembad handdoeken
Strand- en Zwembad handdoeken
Overzichtskaart Monte Horizonte Landelijk Toerisme in de Alentejo regio van Portugal
Overzichtskaart Monte Horizonte

Vakantie in Portugal, vakantiehuisje bij Nederlanders voor rust, zon, natuur, zon en strand.