Informatie over Monte Horizonte

Coronavirus Portugal vakantie boeken zonder risico

U kunt bij ons uw vakantie zonder risico boeken. Indien u bij ons uw vakantie boekt en toch niet kunt komen vanwege de beperkingen die het coronavirus met zich meebrengt dan kunt u er natuurlijk van op aan dat omboeken naar een later tijdstip altijd mogelijk is. Zonder extra kosten maar natuurlijk altijd op voorwaarde dat wij plek hebben. Hiermee zorgt u dat u een gegarandeerd plekje heeft!”

Als u nog niet weet wanneer u weer van onze gastvrijheid kan genieten, dan is er ook de mogelijkheid om een tegoedbon te kopen. Hiermee helpt u ons om door deze moeilijke periode heen te komen. Dat belonen wij graag. Als u een tegoedbon bij ons inlevert, doen wij er 10% bij. Deze tegoedbon blijft maar liefst 5 jaar geldig

Zodra de huidige beperkingen worden opgeheven dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze vakantiehuizen liggen minimaal 40 meter van elkaar af, massatoerisme zult bij ons niet tegenkomen, hier heeft u ruimte en rust op een prachtig terrein. Ook als u nog niet helemaal zeker bent van de nieuwe situatie, kunt u bij ons met een gerust hart vakantievieren! Wij zijn dan ook uw eerste keus om weer even fijn op adem te komen na deze zware periode! En dat allemaal genietend van ons heerlijke klimaat!”

 

Neemt gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken via: rentals@montehorizonte.com

Of bel ons op:

+351 269 825 383

+351 961 406 417

Casa Mimosa Monte Horizonte Vakantie Portugal
Casa Mimosa

About admin