Overwinteren

Kom overwinteren bij ons in de Alentejo regio van Portugal met hoge korting.

Voor mensen de op zoek zijn naar natuur en rust hebben wij veel te bieden. Ook in de winter vliegen hier volop vlinders, de bloemen beginnen te bloeien waaronder verschillende orchideën en er zijn volop vogels te zien.

Zelfs met Oud en Nieuw is het hier stil, geen vuurwerk te horen, puur genieten van de stilte. De huisjes die wij aanbieden zijn voorzien van houtkachels wat een aangenaam verblijf garandeerd wanneer het ´s avonds afkoelt.

Uit eten gaan in het stadje nabij is heel goedkoop en de stranden zijn verlaten alhoewel die voor Nederlandse begrippen ook in de zomer heel rustig zijn.

Wij bieden kortingen aan op 3 van onze huisjes tijdens de maanden november, december, januari en februari volgens de volgende tabel:

Verblijfsduur         Korting 
2 weken 20%
3 weken 30%
4 weken 40%
5 weken of meer 50%

De vakantiehuisjes die wij hiervoor beschikbaar hebben zijn casa Camélia met 1 slaapkamer, casa Mimosa met 1 slaapkamer, en casa Pássaro met 2 slaapkamers.

Monte Horizonte is een perfecte uitvalbasis voor verschillende culturele tochtjes, verschillende natuurgebieden en prachtige stranden. En op culinair gebied is het gewoon genieten.

Overwinteren in Portugal
Bloemen in de Winter