Overwinteren in Portugal

Kom overwinteren bij ons in de Alentejo regio van Portugal met hele hoge korting. Wij hebben 5 reserveringen voor deze fantastische prijs beschikbaar in de winter 2020/2021.

Huur voor mimimaal een maand en ontvang 70% korting. Voor 2 personen slechts 790 euro per maand ipv 2.653 euro per maand. Gebruik kortingscode Maand1002 bij het reserveren.* Voor verwarming dmv de houtkachel vragen wij een toeslag van 5 euro per dag voor hout.

Voor mensen de op zoek zijn naar natuur en rust hebben wij veel te bieden. Ook in de winter vliegen hier volop vlinders, de bloemen beginnen te bloeien en er zijn heel veel vogels te zien.

Zelfs met Oud en Nieuw is het hier stil, geen vuurwerk te horen, puur genieten van de stilte. De huisjes die wij aanbieden zijn voorzien van houtkachels wat een aangenaam verblijf garandeerd wanneer het ´s avonds afkoelt.

Uit eten gaan in het stadje nabij is heel goedkoop en de stranden zijn verlaten alhoewel die voor Nederlandse begrippen ook in de zomer heel rustig zijn.

* Voor de periode waarin kerst en oud en nieuw valt rekenen wij een toeslag.

Monte Horizonte is een perfecte uitvalbasis voor verschillende culturele tochtjes, verschillende natuurgebieden en prachtige stranden. En op culinair gebied is het gewoon genieten.

Overwinteren in Portugal
Bloemen in de Winter