Vakantievilla Sobreiro T2

Vakantievilla in de Alentejo –  Vakantievilla Sobreiro.

Monte Horizonte is een unieke plek waar ruimte, rust en respect voor natuur en voor elkaar centraal staan. Om dit gevoel te blijven garanderen zijn kinderen onder de 6 jaar vanaf 1 januari 2019 helaas niet meer welkom.

Voor een reservering kies de begindatum van uw vakantie in de kalender hieronder en vul het formulier in.

Deze vrijstaande vakantievilla beschikt over circa 2000 m2 privé tuin en bos. De vakantie villa bestaat uit een woonkamer, twee slaapkamers, een open keuken met diverse apparatuur, zoals o.a. een gaskookplaat en koelkast. De badkamer bestaat uit een toilet, vaste wastafel, bidet en douche. In de woonkamer staat een houtkachel voor eventuele verwarming in de wintermaanden. Voor de koudere maanden november tot en met maart rekenen wij 35 euro per week voor het hout voor de houtkachel. Indien er in een andere periode behoefte is aan houtverwarming dan bedragen de kosten daarvan 5 euro per dag.

Portugal Vakantie Casa Sobreiro Monte HorizonteMonte Horizonte Zwembad Vakantie in de Alentejo regio van PortugalPortugal Vakantie Casa Sobreiro Monte HorizontePortugal Vakantie Casa Sobreiro Monte HorizontePortugal Vakantie Casa Sobreiro Monte HorizontePortgal Vakantie Casa SobreiroPortugal Vakantie Casa Sobreiro Monte HorizontePortugal Vakantie Casa Sobreiro Monte HorizonteMonte Horizonte Zwembad Vakantie in de Alentejo regio van PortugalStrand- en Zwembad handdoekenPortugal Vakantie Casa Sobreiro Monte HorizontePortugal Vakantie Monte Horizonte Verwarming door HotkachelPortugal Vakantie Casa Sobreiro Monte HorizonteZwembad Monte Horizonte Vakantie in Portugal

Er is een t.v. met satellietaansluiting aanwezig, welke div. buitenlandse stations zoals CNN ontvangt. Verder staat er in de woonkamer een eettafel met stoelen en een salontafel.

In 1 slaapkamer staat een groot 2-persoons bed met beddengoed en in de andere slaapkamer 2 éénpersoons bedden met linnengoed. Bedlinnen wordt 1 keer per week verschoond, handdoeken tweemaal per week.

Het overdekte terras geeft volledige privacy ten opzichte van de andere huizen op ons terrein.

Tegen een meerprijs kan het ontbijt elke ochtend aan uw deur worden geleverd.

In de vakantievilla is ook een documentatiemap aanwezig, met daarin diverse folders van de plaatselijke bezienswaardigheden.

Uw boeking is inclusief:
• Schoon beddengoed éénmaal per week.
• Schone handdoeken en keukenlinnen twee keer per week.
• Strand- en zwembadhanddoeken (1,4 x 1,9 meter)
• Onbeperkt koffie en thee
• Toiletpapier
• Zeep en shampoo
• Olijfolie en azijn
• Zout en peper
Strand- en Zwembad handdoeken
Strand- en Zwembad handdoeken
Overzichtskaart Monte Horizonte Landelijk Toerisme in de Alentejo regio van Portugal
Overzichtskaart Monte Horizonte

Vakantie in Portugal, vrijstaande vakantievilla voor 2 tot 4 personen bij Nederlanders voor stilte, sterren, rust, zon, natuur en strand.