Vakantievilla Sobreiro T2

Adults Only / Alleen Volwassenen

Vakantievilla in de Alentejo –  Vakantievilla Sobreiro.

Of je nu zelf kinderen hebt of niet: sommige vakanties zijn nóg fijner zonder kinderen in de buurt. Zo heb je, samen met je partner, vrienden of familie alle rust en ruimte om optimaal te ontspannen en te doen wat je écht wilt.

Deze vrijstaande vakantievilla beschikt over circa 2000 m2 privé tuin en bos. De vakantie villa bestaat uit een woonkamer, twee slaapkamers, een open keuken met diverse apparatuur, zoals o.a. een gaskookplaat en koelkast. De badkamer bestaat uit een toilet, vaste wastafel, bidet en douche. In de woonkamer staat een gaskachel voor eventuele verwarming in de wintermaanden.

Casa Sobreiro Adults OnlyZwembad Monte Horizonte Casa SobreiroCasa Sobreiro Adults Only WoonkamerCasa Sobreiro Adults OnlyCasa Sobreiro Adults Only SlaapkamerCasa Sobreiro Adults OnlyCasa Sobreiro Adults Only SlaapkamerCasa Sobreiro Adults OnlyCasa Sobreiro Adults Only WoonkamerCasa Sobreiro Adults OnlyCasa Sobreiro Adults Only KeukenCasa Sobreiro Adults OnlyCasa Sobreiro Adults Only TerrasCasa Sobreiro Adults Only BadkamerCasa Sobreiro Adults Only Terras

Er is een t.v. met satellietaansluiting aanwezig, welke div. buitenlandse stations en BVN (Nederlandstalige zender) ontvangt. Verder staat er in de woonkamer een eettafel met stoelen, een salontafel en een zit/slaapbank (geschikt voor 2 personen).

In 1 slaapkamer staat een groot 2-persoons bed met beddengoed en in de andere slaapkamer 2 éénpersoons bedden met linnengoed. Bedlinnen wordt 1 keer per week verschoond, handdoeken tweemaal per week.

Het overdekte terras geeft volledige privacy ten opzichte van de andere huizen op ons terrein.

Elke 3 huizen delen een grote BBQ die centraal is gelegen tussen de huizen.

Tegen een kleine vergoeding kan vers brood elke ochtend aan uw deur worden geleverd, behalve op zon-en feestdagen.

In de vakantievilla is ook een documentatiemap aanwezig, met daarin diverse folders van de plaatselijke bezienswaardigheden.

Prijslijst 2019 inclusief BTW:

Prijs voor 2 personen per week in de periode van 01.01 – 17.02:
790 €
18.02 – 31.03:
890 €
01.04 – 31.05:
1.190 €
01.06 – 07.07:
990 €
08.07 – 31.08:
1.390 €
01.09 – 31.10:
1.090 €
01.11 – 31.12:
790 €

Voor een reservering kies de begindatum van uw vakantie in de kalender hieronder en vul het formulier in. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

Vakantie in Portugal, vrijstaande vakantievilla voor 4 tot 5 personen bij Nederlanders voor stilte, sterren, rust, zon, natuur en strand.